ROYAL EXPRESS TYÖPAIKKANA

OIKEA ASENNE JA HALU KEHITTYÄ

Kuljetusliike Royal Express on yritys, joka pyrkii jatkuvasti kehittymään ja on sitoutunut työskentelemään korkean palvelun laadun saavuttamiseksi. Näihin tavoitteisiin pääsemme vain vahvan osaamisen ja yhteisen tahtotilan kautta. Työskentely Royal Expressillä merkitsee vastuunkantoa, haasteisiin vastaamista ja halua olla mukana yrityksen kehityksessä. Arvostamme oikeaa asennetta ja vahvaa sitoutumista.

Meitä on tällä hetkellä noin 50 logistiikka-alan ammattilaisen osaava ja motivoitunut joukko. Työyhteisömme koostuu ahkerista ja maanläheisistä ihmisistä, joilla on hyvä tekemisen meininki.  Avoin vuorovaikutus on meille tärkeää ja haluamme työyhteisössämme olevan avoin ilmapiiri, joka tukee oma-aloitteisuutta. Vaikuttamismahdollisuudet omaan työhön ovat tärkeä osa työtyytyväisyyttä ja uskomme, että työntekijöiden tyytyväisyys on vahva perusta myös asiakastyytyväisyydelle. Haluamme pitää työilmapiirin positiivisena ja toisia kannustavana.

Jos siis olet työtä pelkäämätön, hyvän fyysisen kunnon omaava, joustava ja asiakaspalveluhenkinen logistiikan ammattilainen tai haluat kehittyä alan ammattilaiseksi,  tule tekemään kanssamme töitä yhteisen tavoitteen eteen: haluamme olla asiakkaalle aina paras valinta.

KIINNOSTAAKO    KULJETUSALAN TYÖT?

JÄTÄ MEILLE AVOIN HAKEMUS.

JÄTÄ AVOIN HAKEMUS

läpinäkyvä3