ROYAL EXPRESS

ASIAKAS ON MEILLE KUNINGAS

Kuljetusliike Royal Express Oy on vuonna 2006 perustettu logistiikka-alan yritys, joka on erikoistunut muuttopalveluihin, sekä pika- ja sopimuskuljetuksiin. Palvelemme sekä kuluttajia että yrityksiä luotettavasti ja ammattitaidolla. Toiminta-alueemme painottuu pääkaupunkiseudulle.

Royal Express Oy:n toiminnan perustana on näkemys kokonaisvaltaisesta palvelukokemuksesta, jossa keskeisiä tekijöitä ovat palvelun laatu ja henkilöstön ammattitaito. Tuotamme kuljetusalalla uudenlaista kuljetuspalvelua, joka perustuu täysin asiakkaan arvontuotantoprosessin kehittämiseen.

Palvelumme lähtökohtana on henkilökohtaisuus, joka mahdollistaa asiakkaan toiminnan syvällisen tuntemisen. Asiakasymmärrys luo pohjan palvelun laadulle ja pitkäaikaisille yhteistyökumppanuuksille.

Toimintamme tärkein tavoite on asiakastyytyväisyys, johon pyrimme panostamalla palvelun laatuun.  Palvelumme kulmakivet ovat osaava henkilöstö, laadukas ja suorituskykyinen kalusto, huolellinen työn suunnittelu, tehokas ja täsmällinen toimitusketju sekä toiminnan jatkuva seuranta ja kehitys.

Olipa kyseessä sitten kuljetus- tai muuttopalvelut, pyrimme aina löytämään parhaat ratkaisut kunkin asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin.

TAVOITTEENA

VASTUU IHMISISTÄ JA YMPÄRISTÖSTÄ

Kuljetuspalveluiden jatkuva kehitystyö luo perustan paitsi palvelun laadulle, myös ympäristö- ja työturvallisuuden osaamiselle.  Kuljetusliike Royal Express Oy huomioi toiminnassaan yleiset turvallisuuden vaatimukset. Ylläpidämme ja kehitämme henkilöstömme ammattitaitoa jatkuvasti. Huolehdimme, että henkilöstöllämme on riittävät tiedot ja välineet turvalliseen työskentelyyn.

Pyrimme tiedostamaan toimialamme ympäristörasitteet ja myös niiden osalta jatkuvasti kehittämään toimintaamme.  Yleiset periaatteet, joilla Kuljetusliike Royal Express Oy ohjaa ympäristönsuojelua ovat ennaltaehkäisy ja kuljetuksista aiheutuvien haittojen minimoiminen. Kalustoksemme olemme valinneet uusinta tekniikkaa edustavat ajoneuvot, joiden pakokaasupäästöt ovat mahdollisimman vähäiset. Ohjeistamme kuljettajiamme taloudelliseen ajotapaan, joka säästää sekä polttoainetta, että renkaita. Kalustomme huollot, renkaiden vaihdot ja öljyt toteutetaan ympäristöystävällisesti. Kuljetukset ja kuljetusreitit suunnitellaan niin, että turhien ajokilometrien määrä minimoidaan, jolloin pakokaasupäästöt pienentyvät samanaikaisesti. Kalustomme pidetään puhtaana ja huolletaan säännöllisesti. Uskomme, että parhaan käyttökelpoisen tekniikan hyödyntäminen on yksi tärkeä ympäristönsuojelua ohjaava periaate.

KIINNOSTAAKO    KULJETUS- TAI MUUTTOPALVELUT?

OTA YHTEYTTÄ, NIIN KERROMME MIELELLÄMME LISÄÄ.

Ota yhteyttä

läpinäkyvä3